Accomodatie

Het Huis & Terrein

Het is een plek die we als familie hebben opgebouwd, waar we de heerlijkste momenten beleven met familie en vrienden. Rond een mooi gedekte tafel van ontbijt tot lunch, met een boek onder de eik, rond het zwembad met een kom fruit,…

In la Grange du Suc ontstonden onze mooiste herinneringen, we hopen dit ook voor jullie.

We hadden bij de renovatie aandacht voor alle elementen die we belangrijk vinden als we met een groep op reis gaan: voldoende ruimte, comfortabele keuken , voldoende badkamers, spel en plezier op het terrein, goede matrassen! 


Capaciteit

Tot 18 personen. Kinderen zijn meer dan welkom, honden enkel na overleg.

La Grange du Suc is een zomerhuis en wordt verhuurd van begin mei tot eind oktober.

Aankomst zaterdag 16 uur // Vertrek zaterdag 10 uur

Slaapkamers en badkamers

Op het gelijkvloers vind je een familieslaapkamer met drie enkele bedden en een babybedje en een slaapkamer met een dubbel bed. Dit niveau heeft een badkamer met douche en een badkamer met bad/douche.

Op de eerste verdieping 3 slaapkamers voor 2 personen en 2 badkamers. Een badkamer met douche en een badkamer met bad/douche.

Al deze badkamers hebben een toilet.

Op de bovenste verdieping een slaapzaal met 6 bedden, en een klein kamertje met twee bedden. Een apart toilet, een badkamer met bad/douche.

Woonruimtes

Een grote woonkeuken op het gelijkvloers en een kleinere keuken op de eerste verdieping. Beiden met ijskast met diepvriesvak, gasfornuis, oven, vaatwasmachine,…

Twee kleine opbergruimtes, op het gelijkvloers in deze opbergruimte een wasmachine en droogkast.

Een grote livingruimte met een groot scherm (….specifiëren), en een kleinere living. Beide ruimtes hebben een houtkachel.

De tuin en de terrassen

Er zijn 2 terrassen voor 18 personen, ééntje onder de majestueuse eik en eentje op de Zuidkant aan de pizza-oven en de kleine keuken.

Er is een zwembad en een hottub op hout op te warmen.

Petanqueterrein (kleiner dan officiële afmetingen), ping pong tafel, tafelvoetbal, badmintonterrein

Parking

Er is voldoende parkeerplaats. 


Fotogalerij